Wsparcie finansowe

Przekazując dowolną kwotę na rzecz Fundacji "Słowo" pomagasz realizować nam dzieła takie jak: Konkurs Biblijny, Święto Chrztu PolskiSłowo na Plaży oraz Orszak Trzech Króli. W ten sposób realnie przyczyniasz się do promowania i umacniania wartości chrześcijańskich, a także rozwoju rodziny jako fundamentu społeczeństwa.

Darowiznę wpłacać można na konto: 63 8351 0003 0031 4585 2000 0010 (Bank Spółdzielczy Rumia), Fundacja "Słowo", ul. Derdowskiego 23, 84-230 Rumia

Modlitwa

Twoje duchowe wsparcie jest bardzo potrzebne do realizacji naszych celów ewangelizacyjnych. Bardzo prosimy o Twoją modlitwę w naszej intencji. Wierzymy, że dzięki niej wspólnymi siłami pokonamy wszelkie przeciwności.

Wolontariat

Zanim zostaniesz wolontariuszem spróbuj odpowiedzieć sobie na dwa proste pytania:
Czy mam jeszcze wolny czas? Zastanów się, czy w natłoku zajęć, znajdziesz jeszcze czas na dodatkowe obowiązki. Czy swój wolny czas chcesz poświęcić dla innych.  Pamiętaj, że gdy Ty podejmujesz się zadań, my liczymy, że się z nich wywiążesz.
Co chcę robić? Pomyśl jaki rodzaj i forma zajęć Cię interesuje. Czy chcesz pomóc nam w tym, czym się na co dzień zajmujesz, czy wręcz przeciwnie - chcesz spróbować robić coś zupełnie dla siebie nowego. Może masz pomysł, którego realizacja mieści się w naszym obszarze działań i potrzebujesz nas jako wsparcia organizacyjnego? Zawsze chętnie porozmawiamy -  z każdej rozmowy może wyniknąć coś konstruktywnego. Zapraszamy do wspólnych działań!